Toetsenist Gerard is als 6-jarige begonnen op accordeon, vervolgens orgel, gitaar, basgitaar, synthesizer en keyboards, en is inmiddels al jarenlang allround toetsenist en Hammondorganist. Hij heeft vanaf zijn tienerjaren met diverse bands opgetreden en speelt behalve in Emvoice ook in een rockband.

Zangeres Ingeborg heeft al sinds haar kindertijd zanglessen gevolgd en sindsdien optredens verzorgd, zowel solistisch als met andere zangers en musici in o.a. close harmony- / a-capellagroepen, bands en theaterproducties.
Haar inspiratie haalt zij uit zangeressen als Eva Cassidy, Barbra Streisand en Loreena McKennitt.

 

Samen kunnen zij zich beroepen op jarenlange ervaring (ook als duo) in het verzorgen van muziek bij de meest uiteenlopende gelegenheden. In Emvoice bundelen zij hun kwaliteiten in de meest pure vorm: live gespeeld en gezongen, zodat de emotie van het moment alle aandacht krijgt die het verdient.

Het repertoire is zeer uitgebreid, omvat meerdere talen en wordt altijd aangepast aan de gelegenheid: o.a. gevoelige ballads, jazz, easy listening songs, Franse chansons, klassieke (kerk)liederen, lounge of seventies/eighties danceclassics.

Wij wisselen graag van gedachten met u over de diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij als duo voor u optreden, maar wij werken ook samen met een dichter en/of meerdere musici.

error: Content is protected !!